Linnuliha retseptid

Kana panniroog köögiviljade ja fetajuustuga 

Pille Enden, 19. september 2011 05:29
Kana panniroog köögiviljade ja fetajuustugaFoto: Jaan Heinmaa
Argiõhtuks sobiv roog valmib kiirelt ja pakub koos kuskussi või riisiga tõhusa kõhutäie. Kui tahad kergemat einet, võid lisandina pakkuda ainult saia.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Kanafilee
1 spl Õli
400 g Suvikõrvits
1 tk Paprika
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 dl Vesi
400 g Tomat
või konservtomat 400 g (1 purk)
Sool
Must pipar
Suhkur
SERVEERIMISEKS
3 dl Kuskuss
50 g Feta juust

Valmistamine
1. Pruunista kanafileesid pannil õlis kummaltki poolt 5-6 minuti, maitsesta soola-pipraga ja tõsta sooja.
2. Pane pannile viilutatud suvikõrvits, paprika, sibul ja küüslauk. Lisa vesi, alanda pliidi kuumust ja kata pann kaanega. Hauta aeg-ajalt segades 5 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja hauta 5 minutit. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Tõsta köögiviljade sekka ka fileed. Soovi korral võid fileed ka viilutada. Hauta kanafileed küpseks.
3. Valmista roa küpsemise ajal kuskuss, nagu pakendil kirjas. Tõsta lisandile kanakaste ja murenda peale fetajuust.