Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Avokaado
10 tk Kirsstomat
2 peotäit Peedilehed (ehk mangoldilehed)
1 peotäis Spinat
2 spl Mungoa idandid
1 spl Kõrvitsaseemned
KASTE
4 spl Õli
1 spl Laimimahl
1 tl Mesi
1 tl Meresool
Must pipar
Valmistamine
Pressi kastme tarvis laimist 1 sl mahla, lisa sellele mesi, sool ja pipar. Vala peene joana juurde õli, samal ajal kastet hoogsalt segades. Kaste peab emulgeeruma ja muutuma hägusaks.Poolita avokaado ja eemalda kivi. Võta lusika abil villjaliha koore seest välja, viiluta ja sega kohe kokku kastmega, muidu see tumeneb. Lõika tomatid pooleks ja sega salatisse.Serveerimiseks pane taldrikule noored peedilehed ja spinatilehed. Tõsta nende peale avokaado- ja tomatitükid ning puista üle idandite ja kõrvitsaseemnetega.
Kommentaarid (0)