Kasutajate retseptid

Liivataigen 

Toidutare, 26. september 2006, 06:01

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300g võid
200g suhkrut
2 muna
soola
500g jahu
1 tl söögisoodat

Valmistamine
1. Pehmenda või. 2. Lisa vähese jahuga segatud kergitusaine, suhkur ja munad. Sega kõik ühtlaseks. Lisa ülejäänud jahu ja jäta rullimiseks u. 2 sl jahu. 3. Liivataignast võid vormida väga erineva kujugakoogipõhju, kaunistuselemente tortidele, korvikesi jne. Mida õhem on liivataignapõhi, seda parem ta on. 4. Olenevalt taigna paksusest ja toote suurusest küpseta seda 10-15 minutit 180-220°C kuumuses ahjus.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee