Lihaveise-grillpihvid salsa verde´gaFoto: Rakvere LK
Lõunasöögi retseptid
4. mai 2011, 05:55

Lihaveise-grillpihvid salsa verde'ga

Kastmest tunned head kokka.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
360 g Lihaveise-grillpihvid
1 küüs Küüslauk
4 tk Anšoovis
1 tk Šalottsibul
3 tl Punase veini äädikas
1 tl Dijoni sinep
2 dl Petersell (hakitud)
2 dl Basiilik (värske, hakitud)
3 spl Oliiviõli
2 spl Kappar
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Koori ja haki küüslauk ning šalottsibul. Haki ka anšoovised. Pane uhmrisse ja püreeri koos äädika ja sinepiga. Haki basiilik ja petersell, püreeri väheke uhmris. Kui soovid ühtlast kastet, tee seda köögikombainis. Lisa vähehaaval õli ja sega hulka ka kapparid. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta liha grillimiseni külma maitsestuma. Grilli pihvid ja serveeri koos kastmega.