Kasutajate retseptid

Hakkliha pitsa 

Toidutare, 17. august 2006, 08:49

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PÕHI:
Vilma pitsapõhjapulber
vesi
PEALE:
hakkliha
tomatipastat
shampinjone
maitseainet

Valmistamine
-Valmistada põhi paki peal oleva õpetuse järgi -Praadida hakkliha. -Tomatipasta panna taigna peale. -selle peale hakkliha -Hakkliha peale shampinjonid. -Ja shampinjonide peale panna erinevaid maitseaineid. -Panna ahju 180kraadi juures. -Küpsetada -Kui peaaegu valmis lisada juustu ja lasta ahjus olla kuni juust on sulanud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee