Kasutajate retseptid
27. juuni 2006, 09:19

Väikesed juurvilja korvid

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250gkartuleid serveerimiseks juurviljakange ja ketsupit
125gkülmutatud köögivilja Vajalikud töövahendid:
pisut õli määrimiseks küünehari või juurvilja koorimisnuga,
75g Cheedari.Gruyere i või Emmentali juustu lõikelaud,väike nuga,väike pann,sõel,
6 muna pintsel,12 süvendiga küpsetuspann,riiv
150ml piima suur kann.pajakindad.
soola ja pipart

Valmistamine
1.Kuumuta ahi 190 C-ni. 2.Koori kartulid,aseta need lõikelauale ja lõika väikesteks kuubikuteks. 3.Pane kartulid koos külmutatud köögiviljadega pannile,vala peale külm vesi ja aja keema. 4.Keeda neli minutit või kuni kartulid on pehmed.Kurna keeduvesi. 5.Kasuta õli määrimisel pannile pintslit. 6.Riivi juust,seejärel jaga see võrdselt juurviljadega igasse süvendisse pannil. 7.Klopi suures kannus munad ja piim vähese soola ning pipraga lahti.Vala võrdselt üle kartulite ja köögivilja. 8.Aseta küpsetusplaat ahju keskele ja küpseta 10 minutit kuni koogid on pealt kuldsed ning munad hangunud.Serveeri kuumalt või külmalt juurviljakangide ja ketsupiga. Sellest koostisest tuleb 12 korvi.