Tuunikalalakaste makaronide või spagettidegaFoto: Jaan Heinmaa
Itaalia köök
6. veebruar 2012, 06:20

Tuunikalakaste makaronidega

Kui soovid toidu kiiremini valmis saada ning sibula ja küüslaugu hakkimine tundub liigse ajaraiskamisena, võid kasutada kuivatatud maitseaineid. Tuunikalakaste saab siin üllatavalt maheda varjundi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Makaronid või spagetid
2 tk Tuunikalakonserv omas mahlas või tomatikastmes (&#034a 185 g)
1 tk Punane sibul
2 küünt Küüslauk
Õli
1 purk Pastakaste (&#034a 400g)
1 dl Vesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Pane oma maitse järgi valitud makaronid keema. Prae hakitud sibul ja küüslauk pannil väheses õlis. Lisa pastakaste, tuunikala ja vesi ning hauta mõned minutid. Maitsesta soola ja pipraga ning sega hulka makaronid. Selle toidu lisandiks sobivad suurepäraselt oliivid.