Küpsetised

Kamavahvlid 

Epp Mihkels, 5. aprill 2011, 06:39
KamavahvlidFoto: Jaan Heinmaa
Krõbedad kamamaitselised vahvlid on mõnusa tekstuuriga ja pisut teralised. Maitsevad head niisama krõbistades või koos hapukama moosiga kamakreemi juurde pakkudes.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk Muna
1 dl Või (sulatatud)
1 dl Suhkur
0.5 dl Kamajahu
1 dl Jahu
1 dl Hapukoor
1 dl Vesi
KAMAKREEM
400 g Kohupiimapasta
1.5 dl (väike pakk) Rõõsk koor (35%-line)
Suhkur
Vanill- või vanilliinsuhkur
Hapu moos (näiteks jõhvika- või pohlamoos)
1 dl Kamajahu

Valmistamine
Sega munad pisut jahtunud sulavõi ja suhkruga läbi. Sega kokku kama- ja nisujahu ning lisa munavahule. Siis lisa hapukoor ja sega mass ühtlaseks. Viimasena lisa vesi ja sega taas. Lase tainal veerand tundi tõmmata ja küpseta siis õhukesed vahvlid. Keera kuumalt rulli ja täida jahtunult kamakreemiga.NIPP: Kui soovid pakkuda vahvleid kamakreemi kõrvase näksimisena, tee vahvlid väiksemad ja keera need tihedalt rulli.Antud kogusest saab 8 vahvlit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee