Heleroosa paradiis ehk kalasupp peediga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Kalafilee
8 dl Kalapuljong
2 spl Või
1 tk Sibul
4 tk Kartul
2 tk Porgand
1 dl Rõõsk koor (10%-line)
Sool
Must pipar
Murulauk või
Aedtill
150 g Peet (keedetud)
Valmistamine
1. Haki sibul, riivi porgand jämedal riivil. Kuumuta või ning pruunista selles kergelt sibulat ja porgandit. Lisa puljong, kangideks lõigatud kartul ja keeda umbes 10 minutit. Lisa keevasse suppi tükeldatud kala ja lase paar minutit keeda.2. Vala potti koor ja riivitud keedetud peet ning lase supp veel korraks keema. Maitsesta pipra ja soolaga. Serveerimisel puista peale hakitud maitserohelist. NIPP: Tükeldatud kalafilee vajab supileemes küpsemiseks vaid loetud minutid.
Kommentaarid (0)