Aafrika köök

Toorjuustukook Amarula Cream 

Toidutare, 8. märts 2011, 07:26
Toorjuustukook Amarula Cream  Altia Eesti
Väike sorts likööri annab enamikele dessertidele ja küpsetistele viimase maitselihvi. Kooreliköörid on kui loodud magusatesse juustukreemidesse segamiseks.

Koostisosad
PÕHI
200 g Digestive&#034i küpsised
80 g Või
TÄIDIS
800 g Toorjuust
1 dl Kristallsuhkur
80 ml Kooreliköör Amarula Cream
100 g Valge šokolaad

Valmistamine
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks massiks. Pane külmikusse seisma ja valmista samal ajal toorjuustust, suhkrust, vesivannil sulatatud 80 g valgest šokolaadist ja Amarula Cream kooreliköörist täidis.
2. Võta lahtikäiv koogivorm ja suru sinna küpsisemassist põhi. Kata see toorjuustuseguga. Jäta kook vähemalt 4-5 tunniks või kuni üheks ööks külma (5° C juurde). Enne serveerimist riivi peale ülejäänud 20 g valget šokolaadi ja puista kaunistuseks mõned mahlased granaatõunaseemned.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee