Kasutajate retseptid

Piparmündimaitseline šokolaad 

Toidutare, 21. märts 2006, 17:38

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
150 g võid
3 muna
3 dl nisujahu
1.5 dl suhkrut
50 g šokolaadi
2 sl tükeldatud piparmünti
2 tl Santa Maria küpsetuspulbrit
2 dl õunamoosi või tiivitud õuna
Glasuur:
1 ¾ dl tuhksuhkrut
1 sl vett
Kaunistamiseks:
šokolaadiströssleid

Valmistamine
Vahusta või suhkruga.Lisa ükahaaval munad, jätkates vahustamist. Puista vahu hulka tükeldatud piparmünt ja purustatud šokolaad. Sõelu hulka ka kuivained, lõpuks lisa õunamoos. Vala taigen võiga määritud keeksivormi ja küpseta 175 C juures ahju allosas 50-60 min. Glasuur: sega sõelutud tuhksuhkur veega ja nirista koogile. Raputa üle strösslitega ja kaunista piparmündilehtedega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee