Kiudainerikkad toidud

Šokolaadifondüü puuviljadega 

Angelica Udeküll, 23. veebruar 2011, 11:00
Šokolaadifondüü puuviljadegaFoto: Daisy Lappard
Šokolaadifondüü maitsestamiseks on mitmeid võimalusi – lisa krehvtisust näiteks tšilliga, mõrkust kohviga, värskust apelsinikoorega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Piimašokolaad
2 dl Rõõsk koor 35%-line
8 tl Rumm (hele või tume)
SERVEERIMISEKS
Ananass
Viinamarjad
Banaan
Mandariin
Küpsised

Valmistamine
1.   Tükelda või riivi šokolaad ja aseta koos kausiga veevannile sulama.
2.   Kui šokolaad on peaagu sulanud, lisa koor ja rumm.
3.   Kuumuta segu, kuni see on ühtlaselt sulanud.
7.   Vala segu fondüünõusse, mille all on küünal või põleti.
4.   Serveeri kooritud, puhastatud ja lõigutud puuviljadega.
NIPP: Rummi asemel võid šokolaadi hulka segada näiteks kirsi-, piparmündi- või mandlilikööri, aga ka brändit.