Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
200 g Fondüüjuust
200 g Emmentali juust
200 g Appenzelleri juust
1 spl Tärklis
2.5 dl Siider (kuiv, naturaalne)
Muskaatpähkel (riivitud)
Must pipar
SERVEERIMISEKS
500 g Saiakuubikud
Valmistamine
1. Riivi juust.
2. Aseta kauss kuumale veevannile ja vala sinna siider.
3. Lisa riivitud juust ja lase sel vaikselt üles sulada.
4. Lisa tärklis ja maitseained. Sega hästi läbi.
5. Vala segu fondüünõusse, mille all on küünal või põleti.
6. Serveeri väikeste saiakuubikutega.
NIPP: Kui juustusegu tuleb liiga paks, võid seda pikendada koorega.
IDEE: Kui sa ei pelga küüslauku, siis üks traditsiooniline nipp on fondüünõu seinad küüslauguga üle hõõruda.
Kommentaarid (0)