Kaalika-apelsinimoos praelihaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
300 g Kaalikas
1 tk Apelsin
100 g Õun (hapu sort)
100 g Kristallsuhkur
1 dl Õunamahl
1 tk Vanillikaun
Valmistamine
1. Koori ja riivi jämeda riiviga kaalikas.
2. Eralda apelsini viljaliha ja haki õun.
3. Pane kaalikas, õun ja apelsin koos suhkru ja õunamahlaga potti keema.
4. Poolita vanillikaun ja lisa potti.
5. Keeda moosi, kuni kaalikas on pehme, aga mitte päris püde. Eemalda vanillikaun, maitsesta vajadusel soola ja suhkruga ning serveeri.
NIPP: Moosisema tulemuse saad, kui kasutad moosisuhkrut, milles sisalduv pektiin paneb moosi veidi tarretuma. Aga kui tahad ilma tükkideta lisandit, püreesta segu saumikseriga ja lase sel maha jahtuda.
Kommentaarid (0)