Toidukordade retseptid

Toorjuustukoogi baasretsept 

Eva Palu, 15. veebruar 2011, 11:21
Toorjuustukooki võid maitsestada marjade, kondenspiima, halvaa, kaneeli, kõrvitsapüree jpm põnevate lisanditega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
6 tk Digestive küpsised
30 g Või
600 g Toorjuust
2 dl Rõõsk koor (35%-line)
1 dl Kristallsuhkur
2 tk Muna
2 tk Munakollane

Valmistamine
1. Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru lusikapõhja abiga 24-cm läbimõõduga koogivormi põhja, kuhu on eelnevalt asetatud ka küpsetuspaber.2. Sega toorjuust, koor ja suhkur ühtlaseks massiks. Lisa ühe kaupa munad ja munakollased, tainamassi vahepeal segades.3. Küpseta 160-kraadises ahjus 1 tund. Lülita ahi välja, jäta ahjuuks paokile ja jahuta kooki esmalt ahjus 1 tund. Edasi lase koogil toatemperatuurini jahtuda ning tõsta üleööks külmkappi või jahedasse.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee