Kaerapuder kliidegaFoto: Jaan Heinmaa
14. veebruar 2011, 07:12
Kaerapuder kliidega
Kliid annavad kaerapudrule meeldiva maitse ja konsistentsi. Samuti lisavad need roale toiteväärtust, sest sisaldavad rohkelt kiudaineid ning muudki kasulikku.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
12 tk Aprikoos või ploom (kuivatatud)
1.5 dl Vesi
9 dl Kaerahelbed
3 dl Kaerakliid
Sool
Kristallsuhkur
Valmistamine
Lõika kuivatatud ploomid või aprikoosid õhukesteks viiludeks.
Kuumuta vesi keemiseni, lisa puuviljatükid, kaerahelbed
ja -kliid. Maitsesta soolaga. Hauta putru tasasel tulel aeg-ajalt
segades umbes 20 minutit. Sega hulka suhkur.
Kommentaarid (0)