Läätsesupp kalkunilihaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 tl Koriander (jahvatatud)
1 spl Õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
300 g Kalkunifilee
0.5 tl Karri
0.5 tl Kurkum
1.5 l Kanapuljong
200 g Lääts
1 dl Maitsestamata jogurt
Sool
Koriander (värske)
Valmistamine
1. Kuumuta poti põhjas kuumas õlis juustuköömneid ja jahvatatud koriandrit 1-2 minutit. Lisa hakitud sibul ja pruunista 3-4 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta veel korraks kõik läbi. 2. Tükelda kalkuniliha väikesteks kuubikuteks, tõsta potti, maitsesta karripulbri ja kurkumiga ning kuumuta segades läbi. Vala potti puljong ja lase supil keema tõusta, lisa läätsed, alanda kuumust ja keeda tasasel tulel 25 minutit.3. Võta nõu tulelt ja sega supile hulka maitsestamata jogurt (mida rammusam, seda parem). Maitsesta soola, pipra ja hakitud värkse koriandriga.
Kommentaarid (0)