Kalatoitude retseptid

Tuunikala pipradekooriga 

Harri Ilves, 26. jaanuar 2011, 06:50
Tuunikala pipradekoorigaFoto: Jaan Heinmaa
Tuunikala küpseb kiirelt. Küpsetusaste peaks olema medium. Vürtsisust aitab mahendada koorekaste.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g Tuunikala
0.5 dl Must ja valge pipar (purustatult seguna)
1 spl Või
3 dl Rõõsk koor 10%-line
200 g Austerservik
2 dl Vasikalihafondi
1 spl Mesi

Valmistamine
1. Paneeri kalafilee pipraseguga ja maitsesta soolaga.2. Küpseta pannil võis. Lisa viilutatud seened ja küpsetaveel natuke aega koos kalaga.3. Võta kala pannilt (filee peab jääma seest roosaks).4. Lisa seentele vasikafond, mesi ja koor ning lasekorraks keema tõusta.5. Serveeri filee koorekastmega.

Samal teemal

9. september 2019, 15:29
TÄHISTA PIPRASTEIGI PÄEVA: see on imelihtne ja väga maitsev! (+ 3 retsepti ja video!)