Kalatoitude retseptid

Tuunikala pipradekooriga 

Harri Ilves, 26. jaanuar 2011, 06:50
Tuunikala pipradekoorigaFoto: Jaan Heinmaa
Tuunikala küpseb kiirelt. Küpsetusaste peaks olema medium. Vürtsisust aitab mahendada koorekaste.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g Tuunikala
0.5 dl Must ja valge pipar (purustatult seguna)
1 spl Või
3 dl Rõõsk koor 10%-line
200 g Austerservik
2 dl Vasikalihafondi
1 spl Mesi

Valmistamine
1. Paneeri kalafilee pipraseguga ja maitsesta soolaga.2. Küpseta pannil võis. Lisa viilutatud seened ja küpsetaveel natuke aega koos kalaga.3. Võta kala pannilt (filee peab jääma seest roosaks).4. Lisa seentele vasikafond, mesi ja koor ning lasekorraks keema tõusta.5. Serveeri filee koorekastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee