Kasutajate retseptid

Nougatikreem (tortidele) 

Toidutare, 11. veebruar 2006, 20:13

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 dl hästi peeneks hakitud mandleid
1 1/2 dl suhkrut
200 g toasooja võid või delikatessmargariini
1 dl tuhksuhkrut
4 munakollast

Valmistamine
Haki kooritud mandlid hästi peeneks köögikombainis või jahvata neid kohviveskis. Vala suhkur pannile ja lase sel pidevalt segades nõrgal kuumusel sulada. Lisa mandlipuru kui suhkur on kergelt pruunistunud ja ühtlane. Vala kuum nougati segu võitatud või küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase jahtuda. Haki jahtunud nougat köögikombainis hästi peeneks. Sega omavahel toasoe või, tuhksuhkur ja munakollased ning lisa nougatile. Sega kõik ühtlaseks kreemiks ja kaunista sellega torte või muid küpsetisi. (Mandleid on kerge koorida kui leotad neid mõni minut kuumas vees, ära keeda).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee