Kiudainerikkad toidud

Riisipannkoogid kalakonserviga 

Maire Suitsu, Raili Mikk, 25. jaanuar 2011, 10:47
Riisipannkoogid kalakonservigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmivaid riisipannkooke saab valmistada lisaks kalale ka erinevate köögiviljadega.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 dl Riisihelbepuder (jahtunud)
1 dl Piim
2 tk Muna
3 spl Nisujahu
1 dl Juust (riivitud)
1 karp (175 g) Tuunikala või lõhe (konserv)
Sidrunipipar
1 spl Aedtill (värske ja tükeldatud)
Õli (praadimiseks)

Valmistamine
Peenesta nõrutatud kalakonserv ja sega ülejäänud ainetega. Lase 15 minutit seista. Viimistle maitse vajadusel soolaga. Vormi segust väikesed pätsid ja prae need keskmisel pliidikuumusel
mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri külmalt või kuumalt jogurti- või majoneesikastmega.