Gluteenivabad retseptid

Ananassipannkoogid 

Angelica Udeküll, 18. jaanuar 2011 14:03
AnanssipannkoogidFoto: Daisy Leppard
Need pannkoogid on eriliselt õrnad ja isuäratavad. Soovi korral võid tainasse lisada veidi maisitärklist - see hoiab tainast paremini koos.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
1 spl Kristallsuhkur
Sool
2 dl Kookospiim
5 spl Riisijahu
1 dl Ananass (purustatud)
Õli (praadimiseks)

Valmistamine
Klopi munad suhkruga lahti. Lisa kookospiim ja seejärel kuivained. Lase tainal mõni minut paisuda ja sega viimasena hulka purustatud ananass.Kui oled kord juba ananassi taina hulka lisanud, ära lase sel kaua seista, sest hape kipub tainast n-ö lagundama. Küpseta keskmise kuumusega pannil lusikakoogid. Serveeri pannkooke koos omatehtud ananassimoosiga. Selleks kuumuta potis omavahel purustatud ananass ja suhkur.