Idamaine nuikapsasupp
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 spl Õli
4 tk Salatisibul
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Punane tšilli
700 g Nuikapsas
2 spl Sojakaste
2 spl Seesamiõli
2 cm jupp Ingver
8 dl Kana- või köögiviljapuljong
Sool ja pipar
Koriander (hakitud)
Valmistamine
Kuumuta õli poti põhjas ning lisa õhukesteks viiludeks lõigatud sibulad,hakitud küüslauk ja tšilli. Kuumuta umbes 5–6 minutit, kuni kõik on pehme.Lisa kooritud ja väikesteks kuubikuteks lõigatud nuikapsas ning jätkakuumutamist umbes 7–8 minutit, kuni ka see on pehme. Lisa sojakaste,seesamiõli, riivitud ingver ja puljong ning maitsesta soola ja pipraga.Hauta 8–10 minutit. Serveerimisel raputa peale hakitud koriandrit.
Kommentaarid (0)