Lõunasöögi retseptid

Toitev suitsukalasalat 

Toidutare, 21. veebruar 2011, 06:37
Toitev suitsukalasalatFoto: Jaan Heinmaa
Hea on süüa kerget, ent samas mitmekesist salatit.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 potti salatiroheline (tammelehe salat, rukola, hernevõrsed vms]
400 g Suitsukala (lõhe, ahven)
4 tk Tomat
3 tk kõvaks keedetud muna
200 g Leibjuust
roheline kivideta oliivid
KASTE
2 spl hakitud värske till
2 spl Valge veini äädikas või värskelt pressitud sidrunimahl
4 spl õli
maitsestamiseks sool ja pipar

Valmistamine
Rebi salatilehed lamedapõhjalisse kaussi. Lõika tomatid, kooritud munad ja leibjuust sektoriteks. Puhasta ja tükelda suitsukala. Tõsta salatiained kihiti rohelisele salatipadjale.Sega kokku kastmeained ja vala kaste salatile vahetult enne serveerimist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee