Valge šokolaadi ja maasikatega juustukook
Koostisosad
PÕHI
150 g Digestive küpsised
75 g või
1 tl Kaneel (jahvatatud)
TÄIDIS
200 g Valge šokolaad
500 g maitsestamata toorjuust
250 g Hapukoor
4 tk muna
1 dl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
Apelsini riivitud koor
PEALE
300 g maasikad
Valmistamine
Purusta küpsised peeneks jahuks ja sulata või. Sega omavahel peenestatud küpsised, sulavõi ja kaneel. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud 24 cm lahtikäiva tordivormi põhja.
Täidise valmistamiseks sulata tükeldatud šokolaad kuumaveevannis. Sega juurde toorjuust, hapukoor, munad, suhkur, vanillsuhkur ja riivitud apelsinikoor. Vala segu põhjale ja küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund. Jahuta veel tund aega avatud uksega ahjus. Kaunista poolitatud maasikatega.
Kommentaarid (0)