Kasutajate retseptid

Gyros küüslaugukreemiga 

Toidutare, 21. jaanuar 2006, 18:53

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
200g seasnitslit,2 spl oliiviõli,soola,musta jahvatatud pipart,1/2 tl oreganopulbrit,1 küüslauguküüs,1 punane paprika,1/2 värsket kurki,tilli,valgeveiniäädikat,2 spl päevalilleõli,150g kodujuustu,2-3 spl hapukoort

Valmistamine
Lõika liha ribadeks.Sega oliiviõli,sool,pipar,oreganopulber ja pressitud küüslauk.Hoia liha selles marinaadis 1 tund jahedas. Lõika paprika ribadeks,kurk pikuti pooleks,võta seemneosa välja ja lõika seibideks.Till hakkida.Sega kaste kodujuustust ja hapukoorest.Kurgiviilud sega äädika,tilli,soola,pipra ja päevalilleõliga.Lihatükid praadida ilusaks pruuniks,lisada paprika ja veel hautada.Lauale anda kurk,kaste ja gyros.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee