21. jaanuar 2006, 18:53
Gyros küüslaugukreemiga
Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
200g seasnitslit,2 spl oliiviõli,soola,musta jahvatatud pipart,1/2 tl oreganopulbrit,1 küüslauguküüs,1 punane paprika,1/2 värsket kurki,tilli,valgeveiniäädikat,2 spl päevalilleõli,150g kodujuustu,2-3 spl hapukoort
Valmistamine
Lõika liha ribadeks.Sega oliiviõli,sool,pipar,oreganopulber ja pressitud küüslauk.Hoia liha selles marinaadis 1 tund jahedas. Lõika paprika ribadeks,kurk pikuti pooleks,võta seemneosa välja ja lõika seibideks.Till hakkida.Sega kaste kodujuustust ja hapukoorest.Kurgiviilud sega äädika,tilli,soola,pipra ja päevalilleõliga.Lihatükid praadida ilusaks pruuniks,lisada paprika ja veel hautada.Lauale anda kurk,kaste ja gyros.
Kommentaarid (0)