Tummine tomatisupp
Kogus: kahele
Koostisosad
400 g konservtomat
3 dl Puljong
1 sl õli
1 tk sibul
2 küünt Küüslauk
1 tl Pitsamaitseaine
0.5 tl suhkur
20 g Riivjuust
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk.2. Kuumuta poti põhjas õli ja pruunista selles sibul ja küüslauk.3. Vala potti konservtomat ja kuumuta kergelt.4. Lisa puljong ja lase supil keema tõusta.5. Maitsesta ja lase supil madalal kuumusel 10–15 minutit keeda.6. Serveerimisel lisa riivitud juustu.Idee: Hea õhulise maitse annab supile ingver. Lisa seda kas väga peeneks hakitult või riivitult. Soovitus: Konservtomatite valik on sedavõrd lai, et n-ö klassikalise konserviga samas hinnaklassis võid leida ka juba küüslaugu või ürtidega maitsestatud konserve. Võid kasutada ka neid, kuid vastavalt sellele muuda ka supi maitsestamist. Soola, pipart ja suhkrut lisa aga igal juhul.
Kommentaarid (0)