Kiudainerikkad toidud

Röstitud köögiviljad à la Provençale 

Harri Ilves, 17. detsember 2009, 21:11
Veidi teistmoodi, äädikaga, maitsestatud röstköögiviljad sobivad eriti hästi intensiivselt maitsestatud liharoogadega.

Koostisosad
500 g kartul
1 tk Suvikõrvits
1 tk Baklažaan
2 tk Paprika
2 sl Oliiviõli
50 g Provencale ürdisegu
1 tl sool
3 sl Veiniäädikas
3 sl mustad seesamiseemned

Valmistamine
1.  Keeda kooritud ja tükeldatud kartuleid 10 minutit.
2.  Tükelda paprika, suvikõrvits ja baklažaan.
3.  Vala köögiviljad ahjupannile ja lisa oliiviõli.
4.  Maitseta soola ja ürdiseguga.
5.  Küpseta 200º C ahjus 30-40 minutit.
6.  Lisa veiniäädikas ja seesamiseemned, sega läbi ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee