Ahjupadrunid hautatud punase kapsaga
Kogus: neljale
Koostisosad
0.8 kg Vastse-Kuuste Ahjupadrun
110 g Vastse-Kuuste Suitsutatud peekon
0.5 tk Punane peakapsas
1 tk hapukas kooritud õun
1 sl mesi
kaneeli
0.3 klaasi Palsamiveiniäädikas
1 tk Kanapuljongikuubik
Valmistamine
Tükelda peekon ja pruunista potis, lisa viilutatud kapsas ja riivitud õun. Sega läbi. Võimaluse ja soovi korral lisa 1spl sea- või pardirasva. Lisa palsamiveiniäädikas, veidi vett ja puljongikuubik. Maitsesta mee ja kaneeliga.Hauta kapsas madalal leegil pehmeks ja serveeri koos Ahjupadruniga mida oled küpsetanud eelsoojendatud ahjus 190 kraadi juures keskmiselt 1 tunni.
Kommentaarid (0)