Šokolaadikook pohladegaFoto: Eva Palu
Nädala kook
5. oktoober 2009, 08:39

Šokolaadikook pohladega

Sügisesed jahedamad ilmad on lisaks punetavatele vahtralehtedele ja pohladele toonud kaasa isu tummiste šokolaadikookide järele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
175 g või
150 g Tume šokolaad (vähemalt 70% kakaod)
1 sl jahu
1.5 dl suhkur
4 tk muna
1 suur peotäis pohlad

Valmistamine
Sulata või ja šokolaad, sega hulka suhkur ja lase segul pisut jahtuda. Klopi ükshaaval hulka munad ja sega sisse supilusikatäis jahu. Kalla tainas lahtikäivasse koogivormi, puista peale pohlad ja küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit.