Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Suvikõrvits
4 tk värske keedetud kartul
4 tk küpsed tomatid
2 tk Väikem apteegitill ehk fenkol
1 küüs Küüslauk
Petersellilehed
50 g Brõnsa juust
Lehtsalat, lollo rosso, rukola, spinat
4 sl Külmpressitud oliiviõli
Valmistamine
Lõika kartulid sektoriteks ja suvikõrvits viiludeks ning prae igast küljest kuldseks ja krõbedaks. Maitsesta soola ja pipraga ning aseta suurde salatikaussi. Lisa peeneks hakitud küüslauk ja petersell, tükeldatud tomat ning õhukesteks viiludeks lõigatud fenkol ja brõnsa. Pese salati- ja spinatilehed hoolikalt ning lisa tervetena salatile. Piserda üle külmpressitud oliiviõliga ja sega kergelt läbi.
Kommentaarid (0)