Lihapallid ürtide ja tomatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
450 g Seguhakkliha
2 tk Tomat
3 viilu Sepik
1 tk väike sibul
1 küüs Küüslauk
1 tk Munakollane
0.5 dl Petersellilehed (hakitud)
0.5 dl Basiilik (värske, hakitud)
2 dl Hapukoor
0.5 dl Piim
1 sl Õli praadimiseks
sool, must pipar
Valmistamine
Poolita tomatid, eemalda seemned ja haki viljaliha. Purusta sepik köögikombainis ning sega liha hulka koos hakitud sibula, tomatite, purustatud küüslaugu, poole koguse hakitud maitserohelise ja munakollasega. Maitsesta soola-pipraga. Vormi märgade käte vahel pallikesed ning prae need igast küljest õlis pruuniks (selleks kulub 12–15 minutit). Sega ülejäänud hakitud petersell ja basiilik hapukoore ja piimaga, maitsesta soola-pipraga. Vala kaste lihapallidele ning lase läbi kuumeneda.
Kommentaarid (0)