Kasutajate retseptid
12. november 2005, 17:25

Paprikaguljash

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
450 g sealiha
2 tl toiduõli
2-3 sibulat (180 g) viilutatuna
2 punast paprikat (240 g) puhastatuna, viilutatuna
2 pressitud küüslauguküünt
2 spl paprikapulbrit
1/2 tl köömneid
2 spl nisujahu
1 prk (420 g) tomatikonservi
3 dl lihapuljongit
soola
peenestatud musta pipart
Serveerimiseks:
2 spl maitsestamata jogurtit
2 spl peenestatud värsket peterselli

Valmistamine
Eemalda lihast näha olev rasv. Kuumuta ahi 175 kraadini. Kuumuta suurem küpsetuspann- või kastrul ja pane sinna 1 tl toiduõli. Pruunista pool lihast, seejärel pane ülejäänud õli pannile ja pruunista järgijäänud liha. Lisa köögiviljad ja küüslauk. Sega ja küpseta umbes 5 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Lisa paprikapulber ja köömned ja küpseta veel umbes minut. Lisa jahu ja tomatid, lihapuljong, sool ja pipar. Kuumuta keemiseni, sega. Kalla segu ahjuvormi ja küpseta 1 1/2 tundi või kuni liha on pehme. Lisa serveerides igale portsjonile 1/2 spl jogurtit ja peterselli.