Linnuliha retseptid

Hautatud kanarinnak 

Toidutare, 29. juuli 2009, 08:48
Hautatud kanarinnak Ecopot
Retsept Ecopot termospotiga valmistamiseks

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk jahutatud kanarinnak
Broilerimaitseaine
või Santa Maria apelsinipipar
Õli pruunistamiseks

Valmistamine
Pruunista kanarinnak pannil õlis, hõõru üle maitseainetega. Pane kanarinnak küpsetuskotti ja sule kott õhukindlalt (nt kummiga). Aja suures potis keema 2 l vett. Pane kana koos kotiga vette ja lase tasasel tulel keeda 15 min. Tõsta pott termosesse vähemalt 2 tunniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee