Musta pipraga paneeritud pardifileeFoto: Ajakirjade Kirjastus
15. juuni 2009, 10:07
Musta pipraga paneeritud pardifilee
Kogus: ühele
Koostisosad
1 tk pardi rinnafilee
1 sl Purustatud pipar
5 sl Oliiviõli
sool
4 tk hernekaun
0.5 tk Porgand
3 lehte pak-choi
5 tk pariisi kartul
punase veini kaste
Valmistamine
1. Tee noaga fileenahale ruudukujulised sisselõiked. Maitsesta filee soolaga.
2. Paneeri filee lihapool pipraga.
3. Küpseta BBQ-ahjus ~ 45 minutit, selle aja jooksul pintselda 3 korda oliiviõliga.
3. Blanšeeri aedviljad soolaga maitsestatud vees ja vala üle sulatatud võiga.
4. Serveerimisel lisa roale punase veini kastet.
Kommentaarid (0)