Küpsetised

Suupistemuffinid tomati ja singiga 

Toidutare, 11. juuni 2009, 11:05
SuupistemuffinidFoto: Jaan Heinmaa
Kuigi need koogid on küpsetatud muffinipanni pesades, on nad sisuliselt lehttainaümbrises minipirukad, mida on mõnus serveerida sõrmesuupistena kokteilide juurde või bufeevastuvõtul.

Kogus: kaheteistkümnele

Koostisosad
400 g Lehttainas
3 dl Maitsestamata jogurt
2 tk Muna
Sool
Must pipar
2 tk Tomat
100 g Sink (taine)
paar vart rohelist sibulat

Valmistamine
Lõika tomat, sink ja suvisibulad väikesteks tükkideks. Rulli külm tainas võimalikult õhukeseks ja lõika sellest teravaservalise vormiga umbes 12 cm läbimõõduga kettad. Vooderda nendega eelnevalt rasvainega määritud muffinipanni pesad. Klopi muna jogurtiga läbi, maitsesta soola ja pipraga. Pane igasse pesasse peenestatud täidiseaineid ning kalla üle 0,5 dl muna-jogurtiseguga. Küpseta ahju alumisel siinil 200° juures 20 minutit ehk kuni täidis on hüübinud.
NB! Köögiviljade asemel sobivad siia ka läbikuumutatud šampinjonid või austerservikud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee