Küpsetised

Lõhe-ricotta-pirukad 

Angelica Udeküll, 18. juuli 2012, 06:22
Lõhe-ricotta-pirukad Daisy Lappard

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g Pärmi-lehttainas
200 g Lõhefilee
0.5 tk Sibul
Sool
Sidrunipipar
1 tk Muna
200 g Ricotta
1 sl Hakitud till
1 tk Muna (pintseldamiseks)

Valmistamine
1.  Haki lõhest ribad ja maitsesta need soola ning sidrunipipraga.2.  Sega juurde ricotta, hakitud till ja sibul ning lahti klopitud muna.3.  Rulli tainas laual umbes 0,5 cm paksuseks ja poolita.4.  Laota mõlema tüki keskele vaona kalatäidis ja keera taina servad kokku. Aseta tainarullid ahjuplaadile ühenduskoht allapoole.5.  Lõika rullist umbes 5 cm laiused pirukad ja pintselda lahti klopitud munaga üle.6.  Küpseta 225 °C ahjus umbes 15 minutit, kuni pirukad on kuldpruuniks muutunud.Kui kasutad sügavkülmutatud tainast, siis sulatamiseks aseta see mõned tunnid varem külmkappi. Õhemad tainaplaadid sulavad sageli kiiremini, kui rulli keeratud tainas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee