Lihatoidu retseptid

Maapähkliwok sealihast 

Toidutare, 8. juuni 2009 11:08
Maapähkliwok sealihastFoto: Ajakirjade Kirjastus

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Sealiha
0.5 tk Lillkapsas
1 tk Paprika
2 küünt Küüslauk
Õli
0.5 sl Punane karripasta
1 sl Magus tšillikaste
2 sl Austrikaste
1 sl Kalakaste
6 vart Sidrunhein (konserveeritud)
KAUNISTAMISEKS
Koriander
100 g Arahhis ehk maapähkel
SERVEERIMISEKS
Jasmiiniriis
magus terav tšillikaste

Valmistamine
Lõike sealiha ribadeks, lillkapsas õisikuteks ja paprika kuubikuteks. Viiluta õhukeselt sidrunheina varred ja tükelda küüslauk. Küpseta liha ja aedvilu- wok-pannil kuumas õlis, lisa ülejäänud ained. Kaunista koriandri ja maapähklitega.Serveeri jasmiini ja magus-terava tšilikastmega.