Lihatoidu retseptid

Maroko hakklihapihvid 

Toidutare, 2. juuni 2009 09:54
Maroko hakklihapihvidFoto: Jaan Heinmaa
Ka hakklihapihvid saavad grillil parema maitse ja mis peatähtis – ei pea üksi pliidi ääres nendega vaeva nägema.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g veisehakkliha
1 tk Sibul (hakitud)
2 tk Munakollane
1 tl Köömen
2 küünt Küüslauk (hakitud)
0.5 dl sidruniglasuurkaste
1 tl hakitud münt
0.5 dl Oliiviõli
KUSKUSSILISAND
3 dl Kuskuss
2 tk Kaneelikoor
0.5 tl Kardemon (jahvatatud)
2 tl Või
1 kimp Põld-võõrkapsas ehk rukola

Valmistamine
Sega omavahel kõik koostisained. Vormi taignast väikesed pihvid, määri neid oliiviõliga ja grilli 5–7 minutit. Paku koos kuskussilisandiga ja soovi korral ka grillitud sidruniviiludega. Kuskussilisand:Keeda kuskuss pakendil oleva õpetuse järgi, lisades maitseained. Tükelda rukola salat, pane kuskussi hulka ja sega läbi.