Kogus: ühele
Koostisosad
TAINAS
200 g Või
5 dl nisujahu
1 dl Suhkur
veidi soola
RABARBERIKATE
400 g Rabarber
3 sl Suhkur
1 sl Kaneel (jahvatatud)
MUNAVALGEKATE
3 tk Munavalge
1.5 dl Suhkur
Valmistamine
Haki või, jahu ja suhkur ühtlaseks purutaoliseks tainaks.
Suru tainapalliks kokku ning pane tunniks külma. Rulli tainas õhukeseks plaadiks (vastavalt oma küpsetusplaadi suurusele) ja tõsta tainarulli peal küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Võid suruda taina ka otse küpsetuspaberiga kaetud plaadile.
Koori ja puhasta rabarberid, lõika õhukesteks viiludeks. Sega suhkru ja kaneeliga. Vala rabarberitükid tainale ning küpseta 200° juures 25 minutit. Samal ajal vahusta munavalged suhkruga kõvaks läikivaks vahuks, määri eelküpsenud koogipõhjale. Küpseta veel 10 minutit, kuni helekollase värvuseni.
Kommentaarid (0)