Omlett naadigaFoto: Daisy Lappard
Hommikusöögi retseptid
11. veebruar 2011, 09:27

Omlett naadiga

Soovi korral võib omletti valmistada ka ahjus, kuid siis kasuta raskemat malmpanni.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Muna
2 peotäit Naat
1.5 dl Piim
Petersell
Murulauk
sool, must pipar

Valmistamine
1.   Lase naat kuumast veest läbi ja haki.2.   Klopi kausis lahti munad, lisa kloppimise käigus piim ja kõige lõpus naat. 3.   Maitsesta musta pipra ja soolaga.4.   Prae segu pannil mõlemalt poolt, lisa praadimise käigus petersell.5.   Serveeri värske murulauguga.# Naadi asemel sobib omletis kasutada noori nõgeselehti. # Ideaalsed lisandid on sibul ja paprika, ka liha võib lisada.