Lõunasöögi retseptid

Singiga gratineeritud köögiviljad 

Toidutare, 25. mai 2009, 06:25
Singiga gratineeritud köögiviljadFoto: Jaan Heinmaa
Tervislik soe vormiroog lõuna- või õhtueineks. Serveeri koos pika saiaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
VALMISTUSAEG: 15 MINUTIT + 15 MINUTIT AHJUS

Koostisosad
1 tk suurem lillkapsas
2 tk või fenkol
150 g taine sink, näit. kalkunisink
8 sl jogurtimajonees
3 dl Riivjuust

Valmistamine
Eralda lillkapsas õisikuteks ning keeda neid soolakas vees 5 minutit (kui kasutad fenkolit, viiluta see ja keeda 10 minutit). Nõruta köögivili ja tõsta võitatud ahjuvormi. Lõika sink väikestekskuubikuteks, sega jogurtimajoneesi ja riivitud juustuga ning kalla samuti vormi. Küpseta 150° juures 10–15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee