Kuskuss hakkliha ja köögiviljadegaFoto: Jaan Heinmaa
Lihatoidu retseptid
14. mai 2009, 07:32

Kuskuss hakkliha ja köögiviljadega

Lihtsalt ja kiirelt valmistatav hakkliharoog saab valmis 15 minutiga. Samal ajal, kui hakkliha praeb ja kuskuss valmib, haki peeneks köögiviljad.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 dl Kuskuss
4 dl vesi
1 tk lihaleemekuubik
2 sl või
300 g Hakkliha
0.5 tl sool
Must pipar
2 tk tomat
0.5 tk pikk värske kurk
SERVEERIMISEKS
värske petersell või koriander
1 -2 dl Riivjuust (näit .Emmental)

Valmistamine
Kuumuta vesi keemiseni ja maitsesta puljongikuubikuga. Sega sisse kuskuss ja kata pealt kaanega. Võta pott pliidilt ja lase seista kaane all 5 minutit. Sega hulka või, et terad üksteisesteralduksid. Pruunista hakkliha omas rasvas ning maitsesta soola ja pipraga. Koori kurk, lõika koos tomatitega väikesteks kuubikuteks ja sega koos hakklihaga kuskussi hulka. Serveeri riivjuustu ja tükeldatud ürtidega.