Kogus: kaheksale
Koostisosad
2 tk apelsinist pressitud mahl
1 tk Apelsinikoor
175 g mage või
75 g suhkur
8 -12 tk õhukesed ülepanni-pannkoogid
80 ml apelsiniliköör (nt Grand Marnier, Cointreau või Triple Sec)
Valmistamine
Kalla kastrulisse apelsinimahl, lisa apelsinikoor, või ja suhkur. Aja keema, keera siis kuumus väikseks ja keeda veel 10–15 minutit, kuni kaste muutub siirupjaks.
Voldi krepid neljaks ja säti need ümmarguselt veidi üksteise peale suurde ahjukindlasse nõusse.
Kalla peale soe siirup ja kuumuta kreppe kergelt madalal kuumusel umbes 3 minutit. Soojenda apelsiniliköör tühjaks valatud, kuid veel siirupises kastrulis. Kui krepid on apelsinikastmes läbi kuumenenud, kalla peale liköör ja süüta see põlema. Serveeri kohe, tõstes krepid koos kastmega lusika abil taldrikutele.
Kommentaarid (0)