Lõunasöögi retseptid

Kartuli-anšoovisesalat vutimunadega 

Raili Mikk, 10. aprill 2009, 06:37
Kartuli-anšoovisesalat vutimunadega Jaan Heinmaa

Kogus: kuuele

Koostisosad
700 g väikesed kartulid
10 tk vutimunad
20 tk Kirsstomatid
1 purk Anšoovisefileed
KASTE
1 sl Prantsuse sinep
1 dl Oliiviõli
0.5 dl Balsami veiniäädikas
2 küünt Küüslauk

Valmistamine
Keeda mune 2 minutit. Jahuta ja koori. Viiluta kartulid ja haki tomat. Sega kokku kastmeained ja kalla kartuli-tomatisegule. Lase maitsestuda. Serveerides tõsta taldrikule kartuli-tomatisegu ja sinna peale pooleks lõigatud munad ja anšoovisefileed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee