Linnuliha retseptid

Suitsukanapitsa 

Toidutare, 14. november 2011 11:55
SuitsukanapitsaFoto: Vilma

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk Vilma pitsapõhjapulber
250 ml vesi
400 g suitsukana
100 g päikesekuivatatud tomatid
300 g Riivjuust
Oliive
tomatipastat
Pitsamaitseaine
sool, pipar

Valmistamine
Vilma pitsapõhjapulbrile lisada 250 ml vett ja segada ühtlaseks massiks. Valmis tainal lasta seista 5-10 minutit. Tainas asetada märgade kätega rasvainega määritud pannile ja katta ühtlaselt tomatipastaga. Pitsapõhjale laotada suitsukanatükid, päikesekuivatatud tomatid ja oliivid. Küpsetada 200 kraadi juures 25-30 minutit. Enne lõplikku valmimist raputada peale riivjuust ning pitsamaitseaine ja küpsetada, kuni juust on sulanud.