Merguez-vorst halloumi-juustu ja grillitud paprikaga
Kogus: neljale
Koostisosad
350 g Merguez- või muud vürtsikad vorstid
250 g halloumi juust
250 g grillitud paprika
1 sl küüslaugumaitseline õli
Valmistamine
Mu külmkapis leidub alati mõni pakk halloumi-juustu ja sahvrist leian purgitäie grillitud paprikat. Kasutada võib ka külmutatud grillitud paprikat. Samuti tuleb kõne alla värske paprika, kui kaunad piisavalt õhukeseks viilutad. Vürtsika vorstina kasutan merguez-vorsti, kuid chorizo säilib külmkapis tegelikult kauem. Vaakumpakend on kindlasti suureks abiks.Valmistamine:eelkuumuta ahi 210 kraadini.Aseta vorstid madalasse küpsetusnõusse (et vorstid kiiremini küpseksid).Viiluta juust 0,5 cm paksusteks viiludeks ja säti need vorstide peale ja ümber.Võta paprikakaunad purgist välja ja puista tükeldades vorstide ja juustu juurde. Lõpuks nirista peale õli. Küpseta 15–20 minutit, kuni vorstid on pruunistunud ja ka juust kohati krõbedaks tõmmanud.
Kommentaarid (0)