Hommikusöögi retseptid

Kuum munaroog tomatiga 

Pille Enden, 1. aprill 2009, 08:05
Kuum munaroog tomatiga Jaan Heinmaa
Roog sobib nii hommikusöögiks kui ka kuumaks eelroaks. Tomatikaste tuleb üsna terav, maitset saad Cayenne’i pipraga reguleerida.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistusaeg 25 min

Koostisosad
1 tk sibul
5 küünt Küüslauk
400 g Purustatud tomatid
1 tl suhkur
2 sl Palsamiäädikas
sool
1 -2 tl Cayenne'i pipar
1 tl Paprika (jahvatatud)
4 tk Muna
150 g kitsejuust või feta

Valmistamine
Koori sibul ja küüslauguküüned ning haki. Kuumuta need pannil õlis pehmeks. Lisa tomatikonserv, suhkur ja palsamiäädikas. Hauta kaane all nõrgal kuumusel 8 minutit. Maitsesta soola, Cayenne’i pipra ja paprikaga. Löö munad pannile tomatikastmele, kuumuta nõrgal kuumusel kaaneta 3 minutit, kuni munavalged hüübivad. Murenda juust valmis roale. Kalorsus 233 kcal/portsjon

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee