Lihtne argiõhtune roog, mis valmib kiirelt ja maitseb hästi. Külmutatud broilerisüdamed ei maksa palju ning neid on müügil enamikus suuremates poekettides. Keeda kõrvale tatart, riisi või kartuleid.
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g külmutatud broilerisüdamed (Tallegg)
2 sl õli
1 tk sibul
3 tk Porgand
sool, pipar
2 sl nisujahu
3 dl vesi või puljong
1 dl tomatikaste või -salsa
2 sl hapukoor
hakitud roheline sibul, petersell või till
Valmistamine
Pese sulanud südamed jooksva vee all, patsuta köögipaberiga kuivaks. Lõika pooleks ja pruunista õlis. Lisa hakitud sibul ja õhukeselt viilutatud porgandid, kuumuta mõni minut kõike koos. Maitsesta soola ja pipraga. Puista peale jahu ja kuumuta segades. Lisa keev vesi või puljong ja salsa ning hauta aeg-ajalt segades kaane all, kuni porgandid on pehmed. Vajadusel lisa vahepeal vett. Sega hulka hapukoor ja kuumuta veel kord läbi, puista peale hakitud maitserohelist.
Kommentaarid (0)