Linnuliha retseptid

Soe paprika ja tsitruse kanasalat 

Arne Schumann, 15. veebruar 2011, 07:36
Soe paprika ja tsitruse kanasalatFoto: Parim maitse
Kokasaade "Parim maitse" 7. märts 2009

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g Kanafilee
2 tk Paprika
1 tk Punane sibul
2 tk Porgand
200 g rohelised oad
200 g Jääsalat
1 punt Basiilik (värske)
1 küüs Küüslauk
1 tk Väiksem laim
0.5 tk pomel
Santa Maria apelsinipipar
Santa Maria Pico de Gallo maitseainesegu
Santa Maria kivi- ja meresoola segu (Rock & sea salt)
Kaneel (jahvatatud)

Valmistamine
Lõika kanafilee ribadeks ja maitsesta apelsini pipra, kaneeli, poole laimi mahla ja koorega ning jäta 15 minutiks marineeruma.Haki küüslauk ja prae kiirelt pannil, lisa juurde ribadeks hakitud sibul ja prae klaasjaks. Lisa kanaribad ning prae umbes 5 minutit. Nüüd lisa juurde peeneks ribadeks hakitud porgand, kolmnurkselt lõigatud paprika ja prae umbes 5 minutit. Praadimise lõpus lisa oad, maitsesta soola, Pico de Gallo maitseainesegu ja järelejäänud laimi mahla ja koorega. Võta nüüd pann tulelt ja sega kokku väiksemaks rebitud jääsalati ja puhastatud pomeliga.