Tomati gazpachoFoto: Cappy
Hispaania köök
10. märts 2009, 10:13

Tomati gazpacho

Vahelduseks proovi Hispaania külmsuppi Gazpacho`t valmistada selle suurepärase retsepti järgi.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l külm Cappt tomatimahl
0.5 tk Väike sibul
60 g või porrulauk
1 tk punane paprika
1 tk kurk
1 vars Varsseller
0.5 tk Sidrunist pressitud mahl
sool, pipar
KAUNISTUSEKS
Krutoonid

Valmistamine
Pese ja tükelda kõik köögiviljad ning pane blenderisse koos Cappy tomatimahlaga. Mikserda madalal kiirusel 30 sekundit, enne kui järk-järgult kiirust suurendate. Mikserda seni kuni segu on ühtlase konsistentsiga, lisa maitse järgi soola ja pipart ning mikserda veel pisut. Kaunista krutoonidega.